Пролетни благотворителни концерти

Измина почти половин година от началото на дарителска кампания "Нова арфа за нашето училище". Много дарители подкрепиха и продължават да помагат за нашата кауза. Всеки ден се приближаваме все повече към целта си - нова учебна арфа за децата от НМУ "Л.Пипков" с гр. София. 

Сдружение „Ранно пиле“, ученици от класовете по арфа в НМУ „Л.Пипков“, техните родители и музикални педагози, с благодарност към училището и вяра, че всички заедно можем да направим повече, ви каним на

ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КОНЦЕРТИ

в подкрепа на дарителска кампания

„НОВА АРФА ЗА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ“

В концертите ще вземат участие учениците от класовете по арфа на д-р Кохар Андонян и г-жа Лили Стоева, както и участниците в Майсторския клас на проф. Сузана Клинчарова, който ще се проведе в края на месец март в Нов български университет, град София.

Програма:

🌺 Концерт на класа на д-р Кохар Андонян от НМУ „ Л.Пипков“ 
12 март 2020 г. от 18.00 часа в зала на НМУ „Л.Пипков“

♦ ♦ ♦

🌺 Концерт на класа на г-жа Лили Стоева от НМУ „ Л.Пипков“  
17 март 2020 г. от 19.00 часа в зала 1 на НМУ „Л.Пипков“

♦ ♦ ♦

🌺 Концерт на майсторския клас на проф. Сузана Клинчарова   
28 март 2020 г. от  15.00 часа в Университетски театър на НБУ

♦ ♦ ♦

🌺 Концерт на майсторския клас на проф. Сузана Клинчарова 
29 март 2020 г. от 19.00 часа в Камерна зала „България“

♦ ♦ ♦

🌺 Концерт на класовете по арфа в НМУ „Л.Пипков“ 
15 май 2020 г. от 19.00 часа часа в зала на НМУ „Л.Пипков“

♦ ♦ ♦

Скъпи приятели, заповядайте да видите и почувствате магията на този древен и магичен инструмент арфата, създадена от нашите прекрасни деца и техните педагози! 

🌺 Можете да подкрепите младите арфисти и като станете дарител в кампания "Нова арфа за нашето училище". Своето лично дарение можете да направите преди концертите, и да получите Сертификат за дарител на „Нова арфа“, както и договор за дарение. 

Можете да ни подкрепите и като: 

⇒ Изпратите дарителски SMS  с текст на латиница DMS ARFA на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel). За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете: http://www.dmsbg.com

⇒ Направите онлайн дарение през страницата на кампанията  в международната платформа GoFundMe като посетите : https://www.gofundme.com/f/new-harp-for-our-school

⇒Направите банков превод с оноснование: "Нова арфа", по сметка:

  • Банка ДСК-ЕАД
  • IBAN: BG04STSA93000026132109 
  • BIC: STSABGSF   

Всички дарени средства ще бъдат използвани за закупуване на нова педална учебна Арфа за НМУ „Любомир Пипков“ – гр.София.


Благодарим ви 🌺 , и ви очакваме!