Диана Пандова

Диана Пандова е талантлива арфистка, която очарова със своето изтънчено и дълбоко емоционално изпълнение. Стил и музикална чувствителност струят от пръстите ѝ, когато сътворява изящните си интерпретации, както на класическа, така и на популярна музика.

Диана има магистърска степен от Националната музикална академия (България) и солидно професионално образование. Тя участва в различни концерти, конкурси и майсторски класове с един от водещите преподаватели по арфа в света. Концертирала е в Швейцария, Австрия, Норвегия, Кувейт, Южна Корея и други страни, където нейната емоционална интерпретация, блестяща техника и красив звук винаги са грабвали публиката и са получавали висока оценка. Тя има почетно звание „Пратеник на мира“ от ЮНЕСКО.

В момента е в Дубай, и участва в различни проекти, свързани с културния живот на ОАЕ. От 2011 г. тя е резидент арфист в единствения седемзвезден хотел в света - Бурж Ал Араб, и има множество изяви в някои от водещите петзвездни хотели в региона.

В сътрудничество с други арфисти и местни артисти Диана продължава своите творчески търсения чрез арфата в нови и интересни измерения.