Учениците от класа по арфа на НМУ „Л. Пипков“ ще свирят на нов инструмент

deca_klas_2019

На 06.09.2019 година по време на празниците на изкуствата "Аполония" беше анонсирана дарителската кампания "Нова Арфа за нашето училище". Тя се осъществи с доброволческия труд на Сдружение "Ранно пиле“. Всички млади арфисти и преподаватели вложиха работа, сърце и душа в концерти, благотворителни събития и участия за популяризирането на каузата. Кампанията привлече подкрепата на много приятели и съмишленици и въпреки сложните времена, които последваха, успехът дойде.

Благодарим сърдечно на всички дарители, на всички, които с големи или по-малки суми подкрепихте кампанията. Благодарим и на онези, които предпочетоха да останат анонимни в дарителския си жест. Благодарим и за партньорството на DMS платформата чрез която посланието на каузата ни достигна до толкова много хора. Корпоративните дарители са Фондация  Аполония, Школа за народни танци „ Фолклорика“, Американска Фондация за България. Най-големият дарител е Сдружение "Лайънс клуб София Витоша", които още в началото на кампанията поканиха младите арфисти от НМУ да свирят за своята кауза на тяхно благотворително събитие. С тяхното дарение този месец, целта бе постигната и новата педална арфа ще заеме своето място на сцената на Национално музикално училище „Любомир Пипков“.

Всички дарения на физически и юридически лица могат да се видят тук .

Дарените средства имат не само финансово измерение. Те имат и високата морална стойност на жест на гражданска ангажираност и разбиране, че развитието на нашите деца е споделена отговорност. Пътят на кампанията не беше лесен, но бе вървян с голяма обич и вяра в смисъла на каузата. 

С огромно уважение към стореното – БЛАГОДАРИМ!

  • Кауза
    • Новини
      • Учениците от класа по арфа на НМУ „Л. Пипков“ ще свирят на нов инструмент